Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Avaluació funcional

En el marc d'un procés de reeducació i readaptació en Fisioteràpia, l'avaluació funcional és molt important a l'hora de tornar a les activitats quotidianes laborals o esportives. Aquesta avaluació funcional es compon d'una sèrie de Test funcionals del moviment que permeten mesurar les capacitats de control postural, marxa, equilibri i propiocepció del nostre cos.

Els diferents tests ens indicaran què falla en el moviment i el control postural d'una persona. És un detector de patrons de moviment patològics amb els quals sabrem quins exercicis necessita realitzar una persona i quins poden ser potencialment perillosos.

El Sistema d'avaluació biomecànica ADiBAS Posture 3D permet quantificar, d'una manera objectiva, alguns d'aquests tests funcionals. Seleccionarem quin test utilitzar en cada pacient, depenent del seu nivell d'activitat física diària i laboral.