Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Dolor crònic

El dolor crònic o síndrome dolorós crònic, és un conjunt de manifestacions físiques, psíquiques i del comportament, de llarga durada. La persona sent un malestar continu, d'intensitat variable i de localització poc específica.

Estrès i dolor crònic

El dolor crònic o síndrome dolorosa crònica, és un conjunt de manifestacions físiques, psíquiques i del comportament, de llarga durada. La persona sent un malestar continu, d'intensitat variable i de localització poc específica.

Fisioteràpia per al dolor crònic

El dolor crònic afecta negativament la consciència corporal. El cos es converteix en el lloc on resideix el dolor. Les percepcions i sensacions adquireixen connotacions negatives, de tal manera què es tendeix a fragmentar i bloquejar l'experiència corporal.

Educació per al dolor

L'educació per al dolor és essencial en el tractament del dolor crònic.

Fibromiàlgia

En els pacients als quals es diagnostica Fibromiàlgia es presenten, a l'uníson o en moments diferents de la seva evolució, símptomes de caràcter psicològic, cognitiu, comportamental, social i físics.