Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Fisiosexología

Per gaudir d’una sexualitat saludable, és molt important tenir un bon to de la musculatura perineal. Hi ha diferents causes que ens poden portar a tenir un perineu en hipotonia, amb poca força: els esports d'impacte, l'excés de pes, els parts, menopausa, certa medicació. És important valorar i tractar aquesta disfunció de manera adequada. Aquesta hipotonia pot comportar problemes d'incontinència urinària, dificultat per arribar a l'orgasme, caiguda visceral (bufeta, úter o recte), i desajustos posturals globals.

La musculatura perineal també es pot veure afectada per una hipertonia muscular, un excés de força. Les causes poden ser degudes a problemes en el part, traumatismes o problemes emocionals. L'excés de to muscular pot provocar dolor a la penetració, impossibilitat d'arribar a l'orgasme, desajustos de les cadenes musculars a la pelvis i columna vertebral, abdominals, respiració i cames. Des de la fisiosexologia donem solucions personalitzades a cada dona en cada moment.