Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Investigació

Apostem, des de fa més de 15 anys, per integrar en el nostre dia a dia CLÍNICA, DOCÈNCIA i INVESTIGACIÓ.

La investigació en fisioteràpia no pot separar-se de la clínica. Hem de mesurar millor el que fem, i demostrar i comunicar els resultats. Durant els últims anys hem col·laborat juntament amb el Departament d'Enginyeria Informàtica de la Universitat de Barcelona (UB), en el desenvolupament d'una nova tecnologia Biomecànica en 3D que millora i ajuda en el diagnòstic postural i de les disfuncions del moviment, el sistema ADIBAS Posture. (www.physicaltech.com).

Els nostres projectes en l’actualitat es centren en els estudis clínics que permetin donar validesa als Protocols clínics d'avaluació i diagnòstic en Fisioteràpia.

Asociación Mezierista Iberoamericana de Fisioterapia
Asociation mezieriste internationale de kinesitherape

Formació

Som un equip dinàmic i amb àmplia experiència clínica. També ens dediquem a la docència universitària i de postgrau, i el nostre repte és contribuir a la millora del coneixement en tot el referent a la fisioteràpia global miofascial i al reconeixement científic de la nostra professió.

El mètode Mézières és un mètode clínic pràctic. La Formació Mézières recull els avenços en l'evidència científica dels darrers anys i posa al dia un mètode terapèutic amb dècades d'experiència. IFGM (www.ifgm.es) és l'empresa que dirigeix el projecte formatiu sobre el Mètode Mézières per a Espanya, França i països Iberoamericans, i compta amb el suport de l'associació francesa AMIK (AssociationMézièristeInternationale de Kinésithérapie, www.methode-mezieres.fr).


Instituto de Fisioterapia Global Mezieres

Sistema de mesurament ADiBAS Posture

La tecnologia 3D més innovadora per ajudar al professional en el diagnòstic clínic dels trastorns musculoesquelètics i de l'equilibri postural.

¿Per a què serveix ADiBAS?
- Anàlisi postural en 3D: frontal, sagital i transversal
- Mesura de escoliosi, hipercifosi, hiperlordosi
- Anàlisi de les rotacions corporals
- Test funcionals estàtics i dinàmics
- Anàlisi ergonòmic de la postura
- Medicions personalitzades
- Informes ADiBAS

Més informació a
Physicaltech