Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Lesions del runner

Existeix des de fa anys, un gran boom, en el món del corredor que fa que cada vegada tinguem més pacients amb patologies derivades de la pràctica del Running. En molts casos, només es planteja realitzar un tractament molt analític, per calmar el símptoma; però és necessari un enfocament més global per conèixer les causes de la lesió.

El fisioterapeuta t’ajudarà a corregir la teva lesió, utilitzant una sèrie de tècniques com són el massatge de descàrrega i / o terapèutic, l'electroteràpia, els estiraments, l'aplicació de fred, tècniques d'embenat de drenatge, funcions o neuromusculars.

Però on més et pot ajudar és en la prevenció de lesions, buscant una millora de la teva flexibilitat, potència, propiocepció i corregint els desequilibris de les cadenes musculars o realitzant un estudi de la teva postura, de la gambada i biomecànica.

Des de l'experiència clínica professional en el món del corredor i en la teràpia global, hem de conèixer les pautes a tenir en compte en l'abordatge d'aquestes lesions; però també coneixements tècnics importants, com ara l'elecció correcta del calçat, tipus de superfície, tècnica de carrera... que ens ajudaran, tant per prevenir com per tractar les patologies més habituals del corredor.