Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

La clínica KineMez

KineMez és un Centre de fisioteràpia creat l'any 2001. Som una empresa dinàmica i moderna, sempre a la recerca dels millors programes terapèutics per garantir la qualitat dels nostres serveis i la satisfacció dels nostres clients.

Comptem amb un equip de fisioterapeutes amb més de 20 anys d'experiència en el camp dels trastorns múscul-esquelètics.

Centre de referència en la reeducació postural pel Mètode Mézières.

Els tractaments són individuals i d'una hora de durada.

Perquè decidir-se per KineMez?

 1. Tots els nostres professionals són fisioterapeutes. A més de la part clínica, part del nostre equip té una dedicació a la docència i a la investigació desenvolupada en diverses universitats de Catalunya.
 2. Som centre de referència en reeducació postural pel Mètode Mézières a Espanya.
 3. A la primera visita escoltarem el seu problema i ho analitzarem de manera global valorant la seva postura i cadenes musculars. Aixímateix, li donarem un diagnòstic fisioterapèutic precís.
 4. Si hodesitja, podrem analitzar la seva postura mitjançant el programa informàtic ADiBAS® posture, desenvolupat íntegrament per nosaltres i en col·laboració amb un equip d'enginyers informàtics de la Universitat de Barcelona.
 5. La sessió és individual, un fisioterapeuta estarà només amb vostè durant 1 hora perquè el tractament sigui més eficaç i personalitzat.
 6. Tractarem el seu problema de manera global mitjançant teràpia manual, exercicis posturals Mézières, treball de la consciència corporal i de la respiració, a més d'altres tècniques específiques necessàries per al seu cas.
 1. No només tractem lesions sinó que sabem com prevenir-les.
 2. Li proposarem una rutina d'exercicis dissenyada només per a vostè i li donarem la informació més útil per a la seva higiene postural i la millora de la postura a la feina.
 3. Podem integrar la Nutrició Ortomolecular com a complement al tractament. D'aquesta manera, analitzant el seu perfil bionutricional, podem aconsellar sobre quina dieta seguir i quin suplemeny és el més idòni per millorar el seu problema.
 4. Estem en ple centre de Barcelona amb una comunicació ràpida per metre i autobús.
 5. Els nostres horaris són ininterromputs des de les 8 a les 21 hores.
 6. Si disposa de Mútua en la modalitat de reemborsament la sessió de tractament li sortirà molt econòmica.

A KineMez pensem en global. Perquè la teva postura és salut.

Les nostres tarifes

Els professionals que formen part de l'equip de KineMez són fisioterapeutes. Tots han realitzat cursos de màster, postformació universitària i formació continuada. A més, els directors del Centre són professors universitaris, impartint formació en diverses Universitats, formant part d'organitzacions científiques Internacionals. A KineMez considerem que els professionals han d'estar ben formats per tractar als nostres pacients amb les teràpies més vàlides i fiables. Pensem que aquest esforç ha de ser reconegut pels nostres clients.

Primera visita

75 € (duració 1 hora) En primer lloc escoltarem el seu problema i estudiarem les proves radiològiques, RMN, TAC, etc que ens aporti. Seguidament es realitzarà un examen físic complet per analitzar la seva postura, mobilitat articular, flexibilitat muscular, la respiració i altres test d'interès per poder obtenir un diagnòstic fisioterapèutic precís. Li explicarem amb un llenguatge senzill el possible origen del seu problema, quins són els seus punts febles i com tractar-los.

En funció de la seva patologia li facilitarem un qüestionari per analitzar el seu perfil bionutricional que podrà servir de complement al diagnòstic i el tractament posterior

Sessió de tractament

60 € (duració 1 hora)

En funció dels resultats obtinguts després de la primera visita, es realitzarà el tractament més idoni per solucionar el seu problema. Ens adaptem a les seves capacitats físiques i també a les seves expectatives. Recordi que el tractament és individual i personalitzat.

Profesionals

Juan Ramón Revilla

José Ramírez-Moreno

Direcció

 • Direcció
 • Fisioterapeutes.
 • Directors del Centre de Fisioteràpia KineMez. Barcelona.
 • Professors associats i de postgrau de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Internacional de Catalunya. Barcelona.
 • Formadors oficials de "MÈTODE MÉZIÈRES"  a Espanya i països Iberoamericans.
 • Directors de l'Institut de Fisioteràpia Global Mézières (IFGM)
 • Membres de AMIK "Association Mézièriste Internationale de Kinésithérapie"
 • Fundadors i membres de l'Asociació Mezierista Iberoamericana de Fisioteràpia (AMIF)
 • Titulats en Màster Oficial en Investigació i Evidència Científica en Fisioteràpia per la Universitat Internacional de Catalunya

Fisioterapeutes

 • Fisioterapeutes Mezieristes
 • Diplomats en el MÈTODE MÉZIÈRES. Fisioteràpia Global Miofascial. UIC. Barcelona. Acreditat per IFGM y AMIK
 • Membres de l'Asociació Mezierista Iberoamericana de Fisioteràpia (AMIF)

Thais Deulofeu

Angel Fructuoso

Isabel Campderrós

Secretària

Testimonis

Sandra D.

Vaig acudir al centre de fisioteràpia Kinemez per un problema de dolors d'esquena recurrents. No només em van solucionar el problema sinó que vaig aprendre uns valuosos consells posturals que a part d'ajudar-me en el meu dia a dia, han fet que no torni a tenir aquests dolors molestos que tenia gairebé diàriament.
L'atenció va ser molt bona i recomanable