Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

01Reeducació
postural Mézières

El concepte de postura fa referència al posicionament que adquireixen els diferents blocs corporals: cap, tòrax, pelvis i membre inferior. Relacionant cada bloc es troba la columna vertebral qui ha de tenir una arquitectura curvilínia. Quan aquests blocs estan desalineats uns respecte als altres i / o quan la columna presenta unes corbes poc o molt pronunciades, podem considerar que hi ha una desalineació postural.


Saber més

Anàlisi de la postura estàtica dels nostres gestos

Interrelació d'un sistema de cadenes articulars i musculars

Si bé el nostre cos està constantment en moviment, l'anàlisi de la postura estàtica és un bon indicador del comportament dinàmic dels nostres gestos. Aquesta globalitat del gest s'efectua per mitjà de la interrelació d'un sistema de cadenes articulars i musculars.

02La clínica

Quan hi ha una hiperutilización de certs grups musculars es produeix un desequilibri del cos. Els mals hàbits posturals a la feina o una incorrecta tècnica esportiva o fins i tot la nostra manera de ser, poden estar en l'origen de les lesions i el dolor conseqüent. En KineMez som especialistes en reeducació postural i tractament del dolor, basant les nostres teràpies en els principis fonamentals del Mètode Mézières i altres tècniques afines.Nuestro objectiu serà, a més de la millora del dolor i de la funcionalitat, que la millora tingui continuïtat en el temps , per tal d'evitar les recaigudes.


Saber més

04Actualitat

 • 30/07/2018

  Reeducació Postural Método Mézières

  Reeducació Postural Método Mézières per el dolor crònic d'esquena, síndrome patelar, tendinitis, y prevenció postural. Escoliosis, hipercifosis i hiperlordosis.
 • La importancia de la amigdala cerebral en el mecanismo del miedo
  30/07/2018

  La importancia de la amigdala cerebral en el mecanismo del miedo

  #Neurociencia Estos nuevos datos sobre cómo viaja la información entre el circuito visual y el circuito emocional pueden ayudar al tratamiento de trastornos emocionales como la ansiedad, donde la amígdala desempeña un papel fundamental.
 • Los ritmos circadianos
  30/07/2018

  Los ritmos circadianos

  Los RITMOS CIRCADIANOS son importantes no solo para determinar los patrones de sueño y alimentación de los animales, sino también para la actividad de todos los ejes hormonales, la regeneración celular y la actividad cerebral, entre otras funciones.

05Demana cita

* Ha d'omplir el CAPTCHA per demostrar que és humà
pot ampliar la informació a Política de Privacitat